keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Tilanneraportti

Noniin. Nyt on 16 päivää eletty ilman tupakkaa ja 10 päivää selibaatissa selvinpäin!

Mites hommat on sitte mennyt?

Tupakkalakko on edennyt yllättävänkin helposti. Ainoastaan muutamia kertoja on tehnyt oikein huolella mieli tupakkaa, mutta nekin oon saanu kuitattua nuuskalla pois.
Täytyy kyllä myöntaa, että aamutupakkaa ja ruokakessua on todella kova ikävä. Aijaijai ku ois kiva aurinkoisena syyspäivänä istahtaa maittavan kiinalaisen lounaan jälkeen torin laidalla olevalle penkille ja polttaa kaikessa rauhassa sininen L&M. Siinä ei stressi painais eikä mikään vituttais.

... mutta eipä ny kiusata itteä enempää, paska tapa se on mistä pitää päästä eroon.


Absolutistin elkeitä vai vierotusoireita viinasta?


Kuningas alkoholi ei ollutkaan ihan yhtä helppo tapaus. Ensimmäinen viikonloppu viinatta oli aika kaksijakoinen. Perjantai meni erittäin helposti ilman holia. Tosin istuttuani Paavola pubissa selvinpäin 1,5 h huomasin, että kun viinan juonti loppui niin sosiaalinen elämäkin väheni :D

Tämän väitteen tosin kumosivat vanhankoulun pojat joiden kanssa lähettiinkin saunomaan eikan porukoille. Pojat siinä keputtivat muutamia saunaoluita.. ite join muutaman huikan kivennäisvettä!
Eli perjantai klaarattiin suhteellisen helposti...

Lauantai alkoi erittäin lupaavasti ja olin jo ennen kymmentä skarppina hereillä. Hetken aikaa hengailtuani päätin lähteä JUOSTEN porukoitten luo Hollolaan. Vedin vielä kiertoreittiä joten matkaa tuli abouttiarallaan 10 kilometriä.. Koskahan on viimeks lauantai-aamuna meikäläinen ollu 10 kilometrin juoksukunnossa?

Lauantai-ilta olikin sitten legendaarinen taiteiden-ilta, tai yö, tai päivä.. millä helvetillä sitä nykyää kutsutaankaan.
Käytii alkuillasta Manun kanssa tahkomassa tunnin verran sulkkista, jonka jälkee suunnattiin päijänteenkadulle tsekkaamaan Action Man Leaguen (www.myspace.com/actionmanleague) keikkaa. Keikan yleisöstä 90% oli päissään ja piti helvetin hauskaa, jonka johdosta meikäläisenki juomahalut nousivat raketin lailla kohti taivaita. Hetken aikaa vinguttuani Manu lupas lähtee mun messii maljalle, jos ite siis sortuisin. Kävin jopa niin alhaalla että lähetin Heikille viestin ja kysyin voitaisko siirtää vetoa viikolla eteenpäin.. onneks Heikki ei lopulta vastannut.
21.50 Manu kysy että lähetääkö ostaa juomista, ja pitkän mietinnän jälkee löysin kuin löysinkin selkärangastani vielä sen verran ehjää ja tukevaa pintaa, että pystyin sanomaan EI. Loppuilta menikin ihan lepposasti eikä oikeestaa ees tehnyt mieli dokaa, mutta täytyy myöntää että todella lähellä sortumista käytiin.

Uskon kyl et toi oli pahin koitos ja loppu kuukaus meneenkin sitten helpommin. Ainakin toivon niin!


Mites toi nakin laittaminen sämpylän väliin?


Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: Selibaatti.

No pakkohan se on myöntää, että kyllähän tässä pillua tekee mieli.
Ja mikä helvetti siinä on, että sillon ku sitä ei saa ottaa, niin sitä tarjotaan reilusti?
Alan epäilemään Heikin järjestämää salaliittoa, koska viime viikonloppuna suoria ehdotuksia tuli paljon.. mikä on erittäin harvinaista.
Heikki et sä saa mua sortumaan! Oon oppinu sult skippaamisen jalon taidon, ja sitä hyödynnän nyt!

Uus Riku


Eppu Normaalin sanoin "Must on tullu, urheiluhullu."
Oon saanu jonku ihan älyttömän sporttikärpäsen pureman. Kokoajan pyörii mielessä vaa että pakko päästä tekee jotai urheilullista ja on tuolla salilla tullutkin ravattua erittäin kiitettävästi. Ehkä näihin ruoskakäsiinkin alkaa jotai muotoja pikkuhiljaa ilmestymään.
Oon itekseni pähkäilly, että mistä helvetistä tää yhtäkkinen sportti-intoilu on saanut alkunsa ja johtopäätös mihin tulin on tässä:

Mun elämästä puuttuu tällä hetkellä tärkeitä, jopa elintärkeitä asioita joille selvästi nyt haen korvikkeita (Niiku naiset korvaa seksin suklaalla kuulemma)
Eli kun en saa laittaa melaa mekkoon niin korvaan sen punttaamalla vihasesti.
En saa dokata ni vedän proteiinipirtelöö.

Aika terveelliset korvikkeet oon kyl löytäny, mutta ei se hauiskääntö ihan NIIN hyvältä tunnu kuin seksi "doggystyle". Mutta melkein!


.. Tällä kertaa tuli muuten helvetin tylsä blogi, sen verran jumissa ettei jaksa paneutua mihinkään tiettyyn aiheesee joten päädyin tylysti tilittämään omasta tylsästä elämästäni. Ens kerral lupaan skarpata.

Loppuun vielä legendaariset quotet ja pääosassa on taas yllätys yllätys Pirhosen Manu.

Puitiin Manun kanssa Foreverin saunassa Manun naisasioita, jotka on aika ailahtavia.. Manun kommentti asiaan:

"No lätkässäki mä sytyin vast playoffeissa"

Oon muute harkinnu kirjan kirjottamista noista limbon lausahduksista. "LimboShow" ulkona 2010!

Kattokaa muute youtubest Cheekin uus video "Kanssa tai ilman" .. Helvetin jees!

2 kommenttia:

jesse&jussi kirjoitti...

mukavaa luettavaa, mut prologin tarjoamat huuruiset seikkailut nyt puuttuu ! meinasin, et tää vois olla se foorumi mitä seuraan reissus, et pysyn kartalla kotikaupungin tapahtumista.- täisin nualasta ennenku putos :F

Unknown kirjoitti...

voi vitun töhö.. luulitsä oikeesti et antaisin sulle luvan johku tollasseen?? wtf.. minä sä mua pidät.. jonain miljoonan naisen rikurikkaana!? HÄ.!?