torstai 18. syyskuuta 2008

Selvispäissään keskellä apinalaumaa

Taisin olla noin kymmenen vanha, kun isäni sen minulle ensi kertaa sanoi : "Riku.. Hullu saa olla, mutta ei tyhmä".

Eilen olisi pitänyt miettiä tuota isän viisautta, kun lähdin selvinpäin keskelle fuksiaisia Lahtelaiseen soittojuottola Ilon Taloon.


Etkot


Hyvä ystäväni Heikki "The Bachelor, Unelmien Poikamies, Kosovon halutuin poikamies" Parkkonen pyysi mut eilen mukaansa kattelemaan Lahen yöelämää, kun hän oli pitkästä aikaa lomilla Kosovon rauhanturvaaja pestistään.
Itse en ole käyny missään kuppilassa tässä kuussa kertaakaan , joten päätin lähteä messiin kattelemaan miten Lahen yöelämä voi nykyään keskiviikkosin.

Startattiin ilta Amarillosta, jossa Heikki veti naamariinsa ison kylmän huurteisen ja ite niinkin kovan drinkin ku kokiksen jäillä.
Ekojen drinksujen jälkee päätettiin siirtyä Public Cornerin puolelle, jossa olikin nähtävissä jo jäävuoren huippu opiskelija-apinoinnista, jota oli toki tulossa vielä paljon lisää.. mutta siitä myöhemmin.
Public Corner oli ääriään myöten täynnä arviolta 18-23 vuotiaita opiskelijoita vahvassa humalatilassa ja toinen toistaan typerimmissä vaatteissa. Suurin osa näistä isänmaantoivoista oli juuri tuota young gunners 18-19 ikävuotta, joille baarielämä on vielä suhteellisen tuntematon käsite. Ja sen kyllä loppuillasta huomasi.

Fukseilla (ilmeisesti freshman ekaluokkalaiset?) oli jonkin näköinen tehtäväpäivä, jonka aikana kierrettiin useita eri rasteja ja tietysti vedettiin päät täytee alkomahoolia. Pubicin "rasti" oli ilmeisesti illan viimeinen ennen siirtymistä ilon taloon. Rastin sisältöön en oikein päässyt käsiksi, mutta jotain ilmeisen fiksua se taisi olla, koska 5 minuutin välein ympärillä juoksenteli toinen toistaan enemmän humaltuneita mieshenkilöitä ilman paitaa (kuuleman mukaan eräs nimeltä mainitsematon Atte Puolakka oli viihtynyt kyseissä juottolassa pelkät stringit jalassa) ja muutaman kerran vilahti viinapäissään oleva tyttönen pelkissä rintaliiveissään kohti tiskiä.

Publicissa me viihdyttiin vajaan tunnin verran jonka aikana kerkesin tehdä seuraavat huomioit:

Huomenna todellakin on koulupäivä (tämän kuulin illan aikana noin 100 kertaa)
Pimeessä hohtavista tikuista taivutetut silmälasit on helvetin cool juttu opiskelijapiireissä
Meijän jengi on parempi ku teijän jengi
Kovat jätkät vetää tequilan ilman sitruunaa ja suolaa


Bileet!

Publicista kun lähettiin kävelemään kohti illan pääareenaa Ilon Taloa havaitsin jo humaltumisen merkkejä Kenraali Parkkosessa. Se on tietty ihan ymmärrettävää, olihan poika ollu ilman maljaa taas melkein kuukauden.
Päästyämme Vaparille kauhukseni huomasin aaaaivan vitullisen jonon jonka toinen pää oli Ilon Talon ovella, ja toinen jossai Teknisten kulmilla.
Ennen ku kerkesin ees suutani kunnolla avata niin Heikki nopeantoiminnan miehenä totesi "Me ei jonoteta."
Heikki lähti määrätietoisesti kävelemään jonon ohi, ja minä seurasin nöyränä perässä.
Ovelle asti päästiin, ja Hese kävi nopeen jutustelun portsarin kanssa jonka jälkeen jääkaappipakastin yhdistelmä portsari sanoi kohteliaasti "Tervetuloa" ja ohjasi meidät sisään.
Heikki väitti että oli hoitanut sisään menon rahasummalla... itse tosin vahvasti väitän että Heikki oli näyttänyt vaa hauistaan.

Ilon Talo oli aivan tukossa aivan helvetinmoisessa humalassa olevia nuoria opiskelijatoivoja. En tiedä mistä helvetistä ne kaikki on tänne tulleet, mutta olo oli ku ois olla jossain toisessa kaupungissa. Tuttuja ei näkyny missään ja tilalla oli oksentavia, tyhmännäkösesti tanssivia nollatauluja joiden fiksuimmat asiat oli "TEKNINEN LAITOS ON VITTU PARAS" ja "VITTU MUL ON TENTTI AAMUL".

Osa jengistä näytti siltä, että he olisivat viettäneet viimiset 18 vuotta elämästään kotona tietokoneen ja energiajuoman äärellä ja tänään päättäneetlähteä ensimmäistä kertaa liikenteesee. Osa mimmeistä näytti siltä, että loppuillasta on ihan sama keneltä saa kuhan munaa tulee. Toinen toistaan syvemmät kaula-aukot ja vyön päällä roikkuvat jenkkakahvat ei oikeesti oo seksikäs yhdistelmä. Sori läskit mut t-paita on keksitty.

Toki baarista löyty myös erittäin kauniita ja hyvin pukeutuneita tyttöjä, mutta eihän ne mua huomannu.
Vaikka itse olen 188cm pitkä ja sen turvin ees vähän erotun joukosta, niin toisin oli eilen. Siinä tuntee olonsa aika mitättömäks ku vierellä kävelee 195cm maksimipumppiin pumpattu adonis. Veikkaan että Heikin takia tänään on aika monella tytöllä niskat kipeenä.

Heikki sai juotua ittensä ihan mukavaa humalaa, ja samalla toi allekirjottaneelle viihdettä kun sain seurailla miehen toimintaa illan aikana. Samalla tuli moikkailtua muutamia tuttuja jotka olivat sinne opiskelijahelvettiin eksyneet.

Ilta päätty meiltä osin tutulla kaavalla. Heikki skippas tytöt ja lähti yksin kotiin ja itse suunnistin perus grillin kautta myös himaan.


Last words..

Tän tekstin luettuanne mietitte varmaa että mikä vitun ylpee nilkki Pasasesta on tullut. Samaa mietin itekkin. Faktahan on se että jos oisin ite ollu normaalissa 3 promillen koomassa, niin luultavasti olisin harrastanu ihan samaa apiointia eilen ku muu baari. Omalta osaltani siitä tekee säälittävämmän vielä se, että en edes opiskele. Mutta kerranki ku sai olla ehkä jopa baarin fiksuin ihminen ja ainoo selvinpäin (Marjan lisäks) ni pakko se on nyt vähän kellua!

Siltikin muistan täst lähtien kiertää kyseiset kemut kaukaa, jos promillet on nollissa. Kännissä ois varmaa ollu ihan kivaa.

Pitäkää hauskaa koulussa krapulassa apinat.

Quote:
"Mä skippasin" -H.Parkkonen





1 kommentti:

kravis kirjoitti...

Joo tänää pitäs mennä fuksien rastivahdiksi.Kyllä sitä jakso viel joskus ekan kk aikana sinnitellä kouluuki seuraavana päviänä.Hyvännäköstä touhua...mimmit vetää kyl suhteellisen estotonta linjaa näissä tapahtumissa :D