perjantai 3. lokakuuta 2008

Kolmen promillen comeback

Täytyy heti alkuu sanoa, että ainoastaan idiootti on ekaksi kuukauden selvinpäin, ja sen jälkee yhdessä illassa yrittää ottaa koko kuukauden takaisin.

Ja juuri niin minä tein.

Keskiviikkona sateinen syyskuu vaihtui vieläkin sateisemmaksi lokakuuksi, ja tämähän merkitsi sitä että allekirjoittaneen "sopaton syyskuu" oli ohi.
En syyskuun aikana edes maistanut alkoholipitoista juomaa, joten olin jo aika vieraantunut entisestä hyvästä ystävästäni.

Aloitin illan (tai oikeestaa päivän) hyvässä seurassa jo kello 13.00 aikaa. Tällöin suuntasimme Rutin ja Rilin kanssa Amarilloon syömään ja alottamaan juomista.
Noin 30 minuutin tuloksettoman odottelun jälkeen päätimme haistattaa paskat Amarillolle ja suuntasimme Santa Fe'hen syömään jostai saimmekin heti palvelua.
Ruuan yhteydessä join yhden ison oluen, ja siitähän se sitten lähti.

Safkan jälkeen mentiin Public Corneriin pelaamaan Trivial Pursuittia ja pelin ohessa tuli juotua muutama karpalolonkero ja taisin mä yhden fisunkin kumota. Publicissa remmiin mukaan liittyi myös Terho ja tällä klikillä jatkettiin Alkon kautta mun kämpille tinaamaan.
Alkosta ostettu Koskenkorva-pullo taisi olla lopulta se viimeinen tikki joka vei miehen älyn ja muistin.

Hämeenkadun Hiltonin etkoihin osallistuivat myös Eki ja Sissi (en aineka muista et olis ollu muita).
Hiltonista suunnattiin vissii noin 21.15 tyylikkäästi myöhässä Public Corneriin , jossa loputkin jäsenet liittyivät iloiseen dokausremmiin.
Tästä eteepäin kellonajoista ei ole mitään tietoa, ja muistikuvatkin on erittäin hatarassa joten tekstissä saattaa esiintyä asiavirheitä.

Ilmeisesti useiden kumottujen drinkkien ja shottien jälkeen suuntasimme koko klikillä kohti Love Hotellia.
Muistikuvani mukaan Hotellissa ei ollu meijän lisäksi juuri ollenkaan asiakkaita, ja viihdyimme siellä vain lyhyen hetken ajan.
Hotellista matka jatkui kohti Ilon Taloa, jossa on varmasti tapahtunut paljonkin asioita, mutta muistini ei ole niitä rekisteröinyt.

Seuraavassa kuitenkin asioita joita muut ovat minulle kertoneet:

* Michael Jackson-tanssiliikkeet pipo silmillä on kuulemma erikoisen näköset.
* Jos vahingossa astut kaverisi kengälle, sitä ei välttämättä tarvi polviltaan hinkata puhtaaksi
* Älä pyydä tyttöä treffeille 3 promillen humalassa, ei ole uskottavan kuulosta


Torstai aamuna herätessäni Hämeenkadun Hilton oli hirveimmässä kunnossa ikinä. Ilmeisesti jatkotkin on ollut vauhdikkaat.

Haluan pyytää nöyrästi anteeksi kaikilta joita olen hölmöilyilläni loukannut. Nöyrä anteeksipyyntö myös Lahtelaisten Soittojuottoloiden henkilökunnalle.
Ens kerral pari promillee vähemmän.

Jos jollai on tietoa allekirjoittaneen tekemisistä keskiviikolta, ota yhteyttä lähimpään poliisiin tai osoitteeseen baroni@tk-entertainment.com , kiitos ja anteeks.



Lauantaina muute juodaa taas! Adam Tensta @ Cumulus Night Life!

Ei kommentteja: